رشته مهندسی HSE یا اچ اس ای را باید یکی از رشته‌های جذاب و نوین مهندسی دانست که در ارتباط با حوزه‌های مختلف علوم مانند مهندسی صنایع، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، عمران، نفت، گاز، متالورژی، مهندسی بهداشت حرفه‌ای، مهندسی بهداشت محیط و محیط زیست است. به‌دلیل توجه ویژه نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی طی سال‌های اخیر به این رشته که ما آن را با عنوان مهندسی ایمنی،بهداشت و محیط زیست می‌شناسیم، آموزش HSE، گذراندن دوره‌HSE و دریافت گواهینامه HSE یک درخواست جدی بسیاری از کارشناسان ایمنی، HSE و فرایند صنایع و معادن و دانشجویان رشته های مختلف جهت جذب به بازار کار، است.

 

1- نرم‌افزار BOWTIE XP

این نرم‌افزار که تحت سیستم عامل ویندوز عمل می‌کند، در حوزه مدیریت ریسک که یکی از بخش‌های مهم مهندسی ایمنی و رشته HSE است، کاربرد دارد. در توضیح و شرح عملکرد این نرم‌افزار باید گفت: – طراحی ابزار سازماندهی اطلاعات ریسک (نمایش درختی اطلاعات ریسک های محیط کار) – فایل‌بندی و نظم دادن به کنترل‌های عملیاتی – ارائه گزارش‌های متنوع و کاربردی – قابلیت تحلیل و بررسی رویدادها و ریسک اتفاقات مشابه و مجدد – قابلیت ایجاد ارتباطات مورد نیاز بین ریسک‌های موجود و بررسی شده – قابلیت ایجاد شبکه اطلاعات رابط کاربری این نرم‌افزار بسیار ساده است.

 

2- نرم افزار PHAST

این نرم‌افزار نیز تحت سیستم عامل ویندوز است و به‌منظور مدل‌سازی پیامدها مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای توضیح بهتر باید گفت، قابلیت‌ها و امکانات نرم‌افزار PHAST عبارتند از: – قابلیت استفاده و تعمیم به طیف وسیع صنایع – توانایی انجام محاسبات مرتبط با قابلیت انفجار مواد سمی – قابلیت مدل سازی سه بعدی حوادث – مخصوص تحلیل پیامد تجهیزات از ویژگی‌های نرم‌افزار PHAST باید به قابل اطمینان بودن نتایج آن اشاره کرد.

 

3- نرم افزار DIALUX

این نرم‌افزار مرتبط با رشته HSE نیز از نرم‌افزارهای تحت ویندوز است و برای طراحی سیستم‌های روشنایی در محل کار کاربرد داشته و مفید است. قابلیت‌ها و امکانات نرم‌افزار DIALUX عبارتند از: – امکان طراحی روشنایی محل به روش‌های ساده و آسان – قابلیت محاسبه‌ صحنه‌های روشنایی مکان‌های مختلف – امکان کار با صحنه‌های نور فردی به‌منظور تنظیم طراحی روشنایی خود در حالت‌های مختلف – توانایی استفاده از نور روز و نور مصنوعی در راستای طراحی روشنایی حرفه‌ای – تنظیم صحنه‌های نور در زمان واقعی بدون نیاز دوباره به محاسبه کل پروژه

 

4- نرم افزار ALOHA

این نرم‌افزار تحت ویندوز نیز عملکردی مشابه نرم افزار PHAST دارد و برای مدل‌سازی پیامد طراحی شده است. قابلیت‌ها و امکانات نرم‌افزار ALOHA عبارتند از: – قابلیت حل سناریو‌های نشت – به روز رسانی خودکار و اتوماتیک داده‌ها – قابلیت مدل سازی دو بعدی این نرم‌افزار کاربری ساده‌ای دارد، نیاز به کرک ندارد و نتایج به‌دست آمده از آن قابل اعتماد و اطمینان است. ضمن اینکه مانند PHAST برای طیف وسیعی از صنایع کاربرد دارد.

جهت مشاهده ادامه مطلب و معرفی 6 نرم افزار کاربردی دیگر و مهم در رشته HSE به بلاگ وبسایت باما موجود در لینک زیر مراجعه کنید:

https://bamahse.com/mag/معرفی-نرم-افزار-های-کاربردی-رشته-hse/

آشنایی با 10 نرم افزار کاربردی حوزه HSE

– ,نرم‌افزار ,قابلیت ,مهندسی ,hse ,نرم ,– قابلیت ,این نرم‌افزار ,نرم افزار ,رشته hse ,عبارتند از

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


negarethyas tahsiliico سی تک دنیای فناوری مجله روزانه مطالب اینترنتی holoocenter15 iboomrang سورن androidnnevis sectionaldoor8